Cazare Valea Prahovei

Suru Hotel & Restaurant îți pune la dispoziție 20 de camere moderne. Un loc în care să te ascunzi de caniculă și de zgomotul lumii. Rezervă pentru tine sau fă un cadou cuiva drag, iar primitorul are 6 luni să decidă când va gusta experiența Suru. Camerele sunt spațioase, luminoase și au fost gândite în așa fel încât să stai la hotel, dar să te simți la fel de confortabil ca acasă.

Te vei simți ca acasă aici, în hotelul nostru din Bușteni. Suru Hotel & Restaurant este locația potrivită pentru a te bucura de o vacanță dedicată sporturilor în aer liber. Amplasată într-o locație aparte, la poalele Munților Bucegi, în orașul Bușteni, la 7-8 minute de mers cu mașina de pârtia Kalinderu, Suru Hotel & Restaurant vă oferă o priveliște deosebită la poalele piscurilor maiestuoase ale Munților Bucegi și a Munților Baiului. Stațiunea Bușteni este destinația ideală pentru odihnă, drumeții, alpinism sau sporturi de iarnă.

Cazare Valea Prahovei – Poiana Țapului

Bușteni este un oraș mic de munte situat în centrul României și în nordul județului Prahova, Muntenia. Așezat în culoarul Văii Prahovei, la contactul dintre Carpații Orientali și Carpații Meridionali, orașul Bușteni dispune de un cadru geografic plin de contraste și pitoresc.

Stațiunea montană Bușteni se întinde pe circa 7 km de-a lungul văii Prahovei, la o distanță de doar 135 km de București și 37 km de Brașov. Altitudinea minimă a orașului este de 882 m și maximă de 980m.

Printre alte atracții turistice ale stațiunii se numără: Castelul Cantacuzino, Casa Memorială Cezar Petrescu, în prezent Muzeul Memorial Cezar Petrescu, Biserica Domnească, Mănăstirea Caraiman, Monumentul „Ultima Grenadă” dar și monumente naturale ale Parcului Natural Bucegi cum sunt: Cascada Urlatoarea, Cascadele din Valea Spumoasă, Sfinxul și Babele din munții Bucegi, Vârful Omu, Pârtia Kalinderu etc.

Pur și simplu autentic

Muscatele de pe balcon, lemnul de proveniență locală, cioplita de tamplarii nostri din Bușteni, panorama care te inconjoara si toate aromele bucatariei românești și internaționale.

Ne place să vă surprindem

Poate pentru că suntem tineri, sau poate pentru că ne iubim atât de mult meseria. Sau ar putea fi un amestec al celor două. Nu există plăcere mai mare pentru noi decât să vă surprindem!

O poziție unică pe Valea Prahovei

Hotelul nostru este într-un loc liniștit, dar totuși situat central. Pârtiile de schi, traseele de drumeții și trecătoriile din Munții Bucegi sunt toate ușor accesibile. În orice tip de cameră te vei caza, te poți bucura de un balcon cu priveliște către Crucea Caraiman sau către Poiana Țapului.

Ultimele zile cu locuri disponibile la o minivacanță pe Valea Prahovei

Suru Hotel & Restaurant este plăcut și primitor. Dimineața, servești un mic dejun delicios: bucură-te de parfumul pâinii proaspete și al deserturilor. La prânz sau seara, servim preparate din bucătaria românească și internațională, precum și specialități italiene. Dormitoarele confortabile, mobilate în stil modern, sunt o invitație la linște și relaxare.