Excursii montane Bușteni

Ce ar fi un weekend la munte fără măcar o drumeție sau o excursie montană? Bucuria petrecerii unui weekend la munte având și o activitate montană la activ este infinit mai mare. Inspirarea aerului curat, descoperirea naturii și mersul pe jos contribuie semnificativ la starea de bine a fiecăruia dintre noi.

La Hotel & Restaurant Suru înțelegem perfect nevoile clienților noștri, motiv pentru care am pregătit un pachet special pentru cei care vor să experimenteze și, implicit, să se aventureze împreună cu noi într-o excursie montană organizată.

Excursii Bușteni

Dacă vei veni la hotelul nostru pentru a te caza la munte, vei avea opțiunea de a alege un pachet care include o excursie de o zi din Bușteni. Plecăm în excursie 4×4 din Bușteni către Cota 1000, ajungem apoi la Cota 1500 (Belvedere). Mergem ulterior către Șaua Dichului/Cabana Dichiu, la Piatra Arsă pentru ca mai apoi să vedem rezervația de jnepeni. În final, parcurgem pe jos un traseu de 40-50 de minute către Babele și Sfinx, pe pășunea alpină.

Așadar, pentru a avea parte de un sejur de neuitat cu excursii din Bușteni, rezervă cât mai curând pachetul nostru. Poți consulta mai jos toate beneficiile incluse.

OPȚIONAL, cu extracost: închierere ATV, Ebikes sau Buggy, excursii montane 4X4 Off-Road, drumeție, vizită la Sfinx, Babele și Peștera Ialomiței + acces la Castelul Cantacuzino.

Scrie-ne acum pentru cazare și excursii montane Bușteni!

Cazare și excursii Bușteni

Minivancață cu accent pe relaxare în Bușteni, județul Prahova

Sejurul Cazare cu Excursie Montană Bușteni poate fi achiziționat numai ca si pachet integral cazare cu mic dejun pentru doi adulți. Poți plăti și prin cardul de vacanță.

Pachetul include

Cameră cu vedere la pădure

2 nopți de cazare în cameră dublă cu mic dejun inclus

Excursie 4×4 Babele și Sfinx: Durată traseu 4-5 ore

Plecare din Busteni > Cota 1000 > Cota 1500 (Belvedere) > Șaua Dichului/Cabana Dichiu > Piatra Arsă > Rzervația de jnepeni > Drumeție de mers pe jos 40-50 de minute catre Babele și Sfinx, pe pășune Alpina

Wi-Fi gratuit

Parcare gratuită

Opțional cu extracost vizită la Castelul Cantacuzino

Tarife de cazare

Sejur Cameră Dublă cu balcon și vedere la munte
455 lei/persoană

Sejur Cameră Single cu balcon și vedere la munte
637 lei/persoană

Condiții de rezervare și anulare

Copiii au 50 % reducere fata de tariful de adult. Copiii sub 4 ani sunt cazați gratuit cu părinții în pat. Nu se pot adăuga paturi suplimentare. Capacitate maximă de cazare în camera dublă 2 adulți și 1 copil;
Avans necesar pentru a confirma rezervarea: 50% din suma pachetului, iar restul sumei se va achita la check-out;
În cazul închiderii proprietății din cauza recomandărilor naționale, avansul se va returna sau reporta integral;

Cazare Valentine’s Day Bușteni

De Valentine’s Day, dăruiește-i o experiență specială
O să zâmbiți amândoi când veți povesti despre acele zile. Îți mai amintești cum .. !?

Cazare Paște Bușteni

Minivacanța de Paște în Bușteni, cu 3 nopți de cazare. Relaxare la munte, 2 mese pe zi, între care o Cină Festivă, concurs de incondeiat oua pentru copii. Opțional cu extracost excursii montane cu masina 4×4, plimbări cu ATV-ul pe 5 trasee diferit și drumeții în Munții Bucegi.

Cazare Revelion Bușteni

Ultimele locuri disponibile: Revelion în Bușteni, variantele de la 3 la 5 nopți. Cină festivă în noaptea de Revelion + Brunch în data de 1 ianuarie cu Open Bar + Sală de joacă pentru copii cu tenis de masă, board games și Play Station. Se poate achita și cu cardul de vacanță. Opțional cu extracost: excursii montane 4X4 Off-Road sau plimbări cu ATV sau Buggy. Te invită Prahova!

Cazare Crăciun Bușteni

Crăciun pe Valea Prahovei, în Bușteni: 3 nopți de poveste, cu 2 ospețe pe zi, pomana porcului cu vin fiert, sosirea lui Moș Crăciun, sală de joacă pentru copii. Opțional excursii montane cu masina 4×4, plimbări cu ATV-ul pe 5 trasee diferite + drumeții în Munții Bucegi. Ultimele locuri.