Cazare 1 Decembrie Bușteni 2023

Pentru vacanța de 1 Decembrie, într-un ținut magic, 3 nopti cu intrare de joi 30 nov sau vineri 1 dec. Locuri limitate. Meriți și tu câteva zile de odihnă. Pentru a vedea prețul final, trebuie doar să apeși de 2 ori butonul Rezervă acum. Există variante speciale de 1 Decembrie, cu 2 sau 3 nopți.

Suru Hotel & Restaurant răspunde perfect nevoilor celor care vor să se bucure de răsfăț, confort și vedere la Munții Bucegi. Situat în proximitatea pârtiilor de schi, este alegerea ideală pentru cei pasionați de sporturile de iarnă. Pachetul este unul complet: o poziționare de excepție și satisfacerea oricărei exigențe privitoare la confort.

La Bușteni, pe Domeniul Schiabil Kalinderu, se schiază pe pârtia Kalinderu 1, pârtia de săniuțe, pârtia de începători Fun Park și funcționează și rollercoaster-ul.

Vacanță în Bușteni pe Valea Prahovei. OPȚIONAL, cu extracost: închierere ATV, Ebikes sau Buggy, excursii montane 4X4 Off-Road, drumeție, vizită la Sfinx, Babele și Peștera Ialomiței + acces la Castelul Cantacuzino.

Odihnă și parfum local. Mici aventuri / bucurii / popasuri gândite pentru fiecare membru al familiei tale. Rezervă azi. Acceptăm plata cu cardul de vacanță.

Poposesti la Suru Hotel & Restaurant și ajungi unde vrei pe Valea Prahovei. Lasă-te transportat pentru câteva zile într-o poveste, în Stațiunea Bușteni. Te vei întoarce întremat și cu poftă de viață! Comandă o experiență într-un ținut al tradițiilor. ,,Te invită Prahova”

Ultimele locuri pentru o vacanță

Minivancață cu accent pe odihnă în Bușteni, județul Prahova

Sejurul de 1 Decembrie la Bușteni poate fi achiziționat numai ca și pachet integral de cazare pentru doi adulți (minim 3 nopți – maxim 5). Acceptăm plata cu vouchere de vacanță.

Pachetul include

3 nopți de cazare în cameră dublă

Sală de joacă pentru copii cu tenis de masă, board games și Play Station în intervalul orar 10:00 – 20:00

Wi-Fi gratuit

Parcare gratuită

Tarife de cazare

Sejur Cameră Dublă
1029 lei/persoană

Sejur Cameră Dublă cu balcon
1104 lei/persoană

Sejur Cameră Dublă cu balcon și vedere la munte
1179 lei/persoană

Condiții de rezervare și anulare

Copiii au 50 % reducere fata de tariful de adult. Copiii sub 4 ani sunt cazați gratuit cu părinții în pat. Nu se pot adăuga paturi suplimentare. Capacitate maximă de cazare în camera dublă 2 adulți și 1 copil;

Se achita avans 50% din valoarea totala a rezervarii la 3 zile dupa rezervare. Diferența se achită la check-in;

In cazul anularii rezervarii, se pierde intreg avansul;

Cazare Valentine’s Day Bușteni 2023

De Valentine’s Day, dăruiește-i o experiență specială
O să zâmbiți amândoi când veți povesti despre acele zile. Îți mai amintești cum .. !?

Cazare Paște Bușteni 2023

Minivacanța de Paște în Bușteni, cu 3 nopți de cazare. Relaxare la munte, 2 mese pe zi, între care o Cină Festivă, concurs de incondeiat oua pentru copii. Opțional cu extracost excursii montane cu masina 4×4, plimbări cu ATV-ul pe 5 trasee diferit și drumeții în Munții Bucegi.

Cazare Revelion Bușteni 2024

Ultimele locuri disponibile: Revelion 2024 în Bușteni, variantele de la 3 la 5 nopți. Cină festivă în noaptea de Revelion + Brunch în data de 1 ianuarie cu Open Bar + Sală de joacă pentru copii cu tenis de masă, board games și Play Station. Se poate achita și cu cardul de vacanță. Opțional cu extracost: excursii montane 4X4 Off-Road sau plimbări cu ATV sau Buggy. Te invită Prahova!

Cazare Crăciun Bușteni 2023

Crăciun pe Valea Prahovei, în Bușteni: 3 nopți de poveste, cu 2 ospețe pe zi, pomana porcului cu vin fiert, sosirea lui Moș Crăciun, sală de joacă pentru copii. Opțional excursii montane cu masina 4×4, plimbări cu ATV-ul pe 5 trasee diferite + drumeții în Munții Bucegi. Ultimele locuri.