Restaurant Bușteni – Alun

Capacitatea restaurantului Alun din Bușteni și a terasei este de 80 de locuri. Dacă vei alege să mănânci în interior, află că decorul este unul extrem de primitor. Pe de altă parte, dacă vei alege terasa, te vei bucura de o masă cu o vedere minunată.

Te așteptăm la Alun Restaurant în Bușteni pentru a te convinge de calitatea preparatelor și pentru a desgusta cele mai fine băuturi. De asemenea, personalul nostru amabil se va asigura că ai parte de o experiență excepțională și te va întâmpina în fiecare zi cu zâmbetul pe buze. Alege să mânânci la un restaurant bun în Bușteni!

Sună pentru rezervare restaurant Bușteni!

Restaurant în Bușteni

La Restaurant Alun în Bușteni te răsfățăm cu mâncare delicioasă! Accentul nostru culinar este pus pe simplitate și autentic! Meniul nostru se adresează chiar și celor mai pretențioși în ceea ce privește gusturile. Astfel, fie că îți dorești să mergi pe clasic și să guști din ciorba noastră extraordinar de bună, alături de un fel principal clasic: ceafă de porc, pui crispy sau șnitel, fie că vrei să încerci ceva nou, personalul nostru se va asigura că vei fi uimit de gust! Printre preparatele deosebite pe care le poți gusta la noi amintim preparatele din cerb, vită și rață! Pregătește-te să fii uimit de gust și calitate!

Sigur că meniul nostru conține și mult iubitele preparate italienești, ca pizza, risotto și paste! De asemenea, la restaurantul nostru din Bușteni punem la dispoziție și meniuri pentru copii. Astfel, ne asigurăm că și cei mici se simt excelent și mănâncă foarte bine.

Livrare mâncare Bușteni

Restaurantul Alun vă livrează în Bușteni cele mai gustoase preparate și cele mai fine băuturi.

În Bușteni, comandă mâncare pregătită de cei mai pricepuți bucătari de la Restaurant Alun! Fie că ești prea obosit pentru a ieși la masă după o zi lungă pe munte, fie că tot ce îți dorești este să te bucuri de la balconul camerei tale de priveliște și mâncare bună, Restaurant Alun îți livrează comanda de mâncare în Bușteni!

Alege-ți preparatele preferate din meniul nostru, preparate românești sau internaționale, iar noi ne asigurăm că te bucuri de calitate! Meniul restaurantului nostru cu livrare în Bușteni este unul variat, potrivit pentru toate gusturile: poți alege ciorbe, feluri principale clasice sau deosebite, pizza, paste, risotto sau chiar pește. Nu putea lipsi din meniul restaurantului nostru din Bușteni nici desertul! Alege papanașii cu dulceață dacă vrei un desert care combină gusturile nemaipomenit, ștrudelul cu mere dacă vrei să mergi pe clasic sau lava cake dacă iubești ciocolata!

Indiferent de ce vei alege, livrarea comenzii tale de mâncare se va face rapid, iar tu te vei răsfăța cu preparate alese în confortul cazării alese.