Restaurant în Bușteni – Alun

Comandă online sau rezervă o masă instant! La Suru Hotel & Restaurant în Bușteni te răsfățăm cu mâncare Delicioasă – încearcă acum. Ceva cu adevărat special (…) Munții Bucegi și natura. Bucătăria internațională duce oaspeții noștri într-o călătorie. Peste munți înalți, prin văi adânci, peste râuri, lacuri și pășuni. Drumeții de plăcere prin peisaje neatinse care inspiră încredere în același timp. Vechile cunoștințe sunt combinate cu altele noi, iar accentul nostru culinar este pus pe simplitate și autentic.

Asocieri ale felurilor de mâncare gourmet cu vin: Ce vinuri putem consuma în combinație cu un desert? Ce vin se servește la masă? Echipa Suru Hotel & Restaurant Alun te ajută cu răspunsul corect și cu alegerea potrivită, un pahar de vin pe terasă, sfaturi clasice, lucruri noi și interesante din Munții Bucegi.

Capacitatea restaurantului și a terasei este de 80 de locuri, iar decorul interior este primitor si minunat. Meniul cuprinde atât preparate tradiționale românești cât și preparate internaționale care îți vor încânta papilele gustative.

Sucuri excelente de fructe, oferim și băuturi cu sau fără alcool.

O binemeritată vacanță pe Valea Prahovei

Vă așteaptă în Bușteni cu cele mai gustoase preparate și cele mai fine băuturi. Cei mai pricepuți ospătari, sunt gata să vă întâmpine în fiecare zi cu zâmbetul pe buze.

Un restaurant recent renovat cu un design modern și atmosferă calduroasă. Preparatele noastre internaționale, pregătite de cei mai pricepuți bucătari vă așteaptă să vă facă ziua mai bună. Acestea sunt mâncăruri simple transmise nouă de la strămoșii noștri. Avem, de exemplu, Ciorbă de văcuță, Cartofi dulci prăjiți cu guacamole, Crispy cauliflower sau midii pane cu sos calypso, Tocăniță de cerb sau piept de rață caramelizat cu trio piure. Apoi mai avem în meniu Burger Black Angus cu cartofi prăjiți, Mix de ciuperci à la creme, Cotlet de sturion cu sos de citrice, Legume la cuptor și Păstrăv pe plită / prăjit cu mămăligă și mujdei. Paste cu fructe de mare, Risotto cu ciuperci sau Paste grand girasole funghi în sos alb de parmezan. Pentru mic dejun avem Sunny side up eggs, Ouă benedict sau Omletă cu brânză de capră. Ai dreptul să lenevești cu stil, oaspeții trudesc pentru plăcerea unui desert local, Lava cake homemade, Cheesecake cu dulceață de trandafiri sau Creme brûlée.