Vacanță Bușteni

La Suru Hotel & Restaurant poți avea parte de o vacanță la Bușteni de neuitat. Dacă ești iubitor de natură, de aer liber și drumeții, iar seara vrei să te bucuri de un loc de cazare extrem de confortabil și o cină pe măsură, dar și dimineața de un mic dejun copios pentru o zi plină de energie, atunci la hotelul nostru vei găsi ceea ce cauți.

Sigur că și în cazul în care scopul tău este relaxarea și găsirea unui loc confortabil, de lux, atunci la Suru Hotel & Restaurant te vei simți excelent!

Vacanță la Bușteni

Hotelul Suru este situat în zona Bușteni – Poiana Țapului și cuprinde 21 de camere moderne, un restaurant cu o terasă de 80 de locuri și o sală de conferințe. Turiștii care închiriază o cameră la hotelul nostru din Bușteni beneficiază automat și de loc de parcare gratuit.

O vacanță în Bușteni la Suru Hotel & Restaurant, pe Valea Prahovei, constă în 3 nopți cu demipensiune + șampanie în cameră + cină romantică. De asemenea, opțional, cu extracost putem pune la dispoziție clienților noștri următoarele servicii: închierere ATV, Ebikes sau Buggy, excursii montane 4X4 Off-Road, drumeție, vizită la Sfinx, Babele și Peștera Ialomiței + acces la Castelul Cantacuzino.

În vacanța la Bușteni, alege să experimentezi și să vizitezi lucruri noi, întrucât această stațiune montană, dar și împrejurimile sale, au foarte multe de oferit!

Vacanță în Bușteni

Evadare cu prietenii pe Valea Prahovei, în Poiana Țapului – Bușteni

Cazare Valentine’s Day Bușteni

De Valentine’s Day, dăruiește-i o experiență specială
O să zâmbiți amândoi când veți povesti despre acele zile. Îți mai amintești cum .. !?

Cazare Paște Bușteni

Minivacanța de Paște în Bușteni, cu 3 nopți de cazare. Relaxare la munte, 2 mese pe zi, între care o Cină Festivă, concurs de incondeiat oua pentru copii. Opțional cu extracost excursii montane cu masina 4×4, plimbări cu ATV-ul pe 5 trasee diferit și drumeții în Munții Bucegi.

Cazare Revelion Bușteni

Ultimele locuri disponibile: Revelion în Bușteni, variantele de la 3 la 5 nopți. Cină festivă în noaptea de Revelion + Brunch în data de 1 ianuarie cu Open Bar + Sală de joacă pentru copii cu tenis de masă, board games și Play Station. Se poate achita și cu cardul de vacanță. Opțional cu extracost: excursii montane 4X4 Off-Road sau plimbări cu ATV sau Buggy. Te invită Prahova!

Cazare Crăciun Bușteni

Crăciun pe Valea Prahovei, în Bușteni: 3 nopți de poveste, cu 2 ospețe pe zi, pomana porcului cu vin fiert, sosirea lui Moș Crăciun, sală de joacă pentru copii. Opțional excursii montane cu masina 4×4, plimbări cu ATV-ul pe 5 trasee diferite + drumeții în Munții Bucegi. Ultimele locuri.