Vacanță în Bușteni

Suru Hotel & Restaurant se adresează atât celor ce iubesc natura, cât și celor ce caută confortul. Hotelul este situat in zona Bușteni – Poiana Țapului și cuprinde 21 de camere moderne, un restaurant cu o terasă de 80 de locuri și o sală de conferințe. Turiștii care închiriază o cameră în Bușteni beneficiază de loc de parcare gratuit.

Suru Hotel & Restaurant răspunde perfect nevoilor celor care vor să se bucure de răsfăț, confort și vedere la Munții Bucegi. Situat în proximitatea pârtiilor de schi, este alegerea ideală pentru cei pasionați de sporturile de iarnă. Pachetul este unul complet: o poziționare de excepție și satisfacerea oricărei exigențe privitoare la confort.

Vacanță în Bușteni la Suru Hotel & Restaurant, Valea Prahovei: 3 nopți cu demipensiune + șampanie în cameră + cină romantică. OPȚIONAL, cu extracost: închierere ATV, Ebikes sau Buggy, excursii montane 4X4 Off-Road, drumeție, vizită la Sfinx, Babele și Peștera Ialomiței + acces la Castelul Cantacuzino.

Vacanță în Bușteni

Evadare cu prietenii pe Valea Prahovei, în Poiana Țapului – Bușteni

Cazare Valentine’s Day Bușteni

De Valentine’s Day, dăruiește-i o experiență specială
O să zâmbiți amândoi când veți povesti despre acele zile. Îți mai amintești cum .. !?

Cazare Paște Bușteni

Minivacanța de Paște în Bușteni, cu 3 nopți de cazare. Relaxare la munte, 2 mese pe zi, între care o Cină Festivă, concurs de incondeiat oua pentru copii. Opțional cu extracost excursii montane cu masina 4×4, plimbări cu ATV-ul pe 5 trasee diferit și drumeții în Munții Bucegi.

Cazare Revelion Bușteni

Ultimele locuri disponibile: Revelion în Bușteni, variantele de la 3 la 5 nopți. Cină festivă în noaptea de Revelion + Brunch în data de 1 ianuarie cu Open Bar + Sală de joacă pentru copii cu tenis de masă, board games și Play Station. Se poate achita și cu cardul de vacanță. Opțional cu extracost: excursii montane 4X4 Off-Road sau plimbări cu ATV sau Buggy. Te invită Prahova!

Cazare Crăciun Bușteni

Crăciun pe Valea Prahovei, în Bușteni: 3 nopți de poveste, cu 2 ospețe pe zi, pomana porcului cu vin fiert, sosirea lui Moș Crăciun, sală de joacă pentru copii. Opțional excursii montane cu masina 4×4, plimbări cu ATV-ul pe 5 trasee diferite + drumeții în Munții Bucegi. Ultimele locuri.