Oferte de sărbători

La Bușteni, pe Domeniul Schiabil Kalinderu, se schiază pe pârtia Kalinderu 1, pârtia de săniuțe, pârtia de începători Fun Park și funcționează și rollercoaster-ul.

Vacanță în Bușteni pe Valea Prahovei. OPȚIONAL, cu extracost: închierere ATV, Ebikes sau Buggy, excursii montane 4X4 Off-Road, drumeție, vizită la Sfinx, Babele și Peștera Ialomiței + acces la Castelul Cantacuzino.

Odihnă și parfum local. Mici aventuri / bucurii / popasuri gândite pentru fiecare membru al familiei tale. Rezervă azi. Acceptăm plata cu cardul de vacanță.

Poposesti la Suru Hotel & Restaurant și ajungi unde vrei pe Valea Prahovei. Lasă-te transportat pentru câteva zile într-o poveste, în Stațiunea Bușteni. Te vei întoarce întremat și cu poftă de viață! Comandă o experiență într-un ținut al tradițiilor. ,,Te invită Prahova”

Cazare Crăciun Bușteni

Cazare Crăciun Bușteni

Crăciun pe Valea Prahovei, în Bușteni: 3 nopți de poveste, cu 2 ospețe pe zi, pomana porcului cu vin fiert, sosirea lui Moș Crăciun, sală de joacă pentru copii. Opțional excursii montane cu masina 4×4, plimbari cu ATV-ul pe 5 trasee diferite + drumetii in Muntii Bucegi. Ultimele locuri.

Cazare Revelion Bușteni

Cazare Revelion Bușteni

Ultimele locuri disponibile: Revelion în Bușteni, variantele de la 3 la 5 nopți. Cină festivă în noaptea de Revelion + Brunch în data de 1 ianuarie cu Open Bar + Sală de joacă pentru copii cu tenis de masă, board games și Play Station. Se poate achita și cu cardul de vacanță. Opțional cu extracost: excursii montane 4X4 Off-Road sau plimbări cu ATV sau Buggy. Te invită Prahova!

Weekend Romanic Bușteni

Weekend Romantic Bușteni

Evadare în Munții Bucegi pentru recapitulare în amor: vizită la Castelul Cantacuzino + cină romantică + o sticlă de șampanie. Variantele cu 2-4 nopți și 2 mese pe zi și cazare în cameră cu vedere la pădure. Opțional cu extracost: excursii montane 4X4 Off-Road sau plimbări cu ATV sau Buggy.

Cazare 1 Decembrie Bușteni

Cazare 1 Decembrie Bușteni

Ultimele locuri pentru minivacanța de 1 Decembrie, e vorba despre 3 nopti cu intrare din 30 noiembrie Bușteni, pe Valea Prahovei. Rezervă azi.