Autor Arhiva pentru: Mihai

Despre Constantin Mihai

This author has not written his bio yet.
But we are proud to say that Constantin Mihai contributed 6 entries already.

Intrari dupa Constantin Mihai

Hartă turistică Bușteni: află care sunt toate obiectivele turistice ale stațiunii

Orașul Bușteni, situat în județul Prahova, se află la poalele Munților Bucegi și este o destinație turistică foarte apreciată pentru peisajele sale naturale impresionante, dar și pentru obiectivele sale turistice.
În articolul de față vă punem la dispoziție harta turistică detaliată a acestei stațiuni, precum și o descriere a ei, organizată în funcție de obiective.

O zi la Bușteni: ce poți face?

Orașul Bușteni este unul dintre cele mai apreciate și populare de pe Valea Prahovei. Situat la altitudinea de 850 m, oferă peisaje de-a dreptul fabuloase, care îți taie respirația. Mai mult, stațiunea oferă și o mulțime de atracții turistice care reprezintă opțiuni perfecte pentru petrecerea timpului liber.
Însă cei care vin aici se întreabă adesea cum arată o zi la Bușteni și ce pot face.

Top 3 cele mai ușoare trasee montane de făcut pe Valea Prahovei

Aerul de munte ne poate îmbunătăți considerabil starea de spirit, întrucât oxigenarea crescută din respirația aerului rarefiat ne poate spori capacitatea creierului de a produce serotonină. În plus, petrecerea timpului în natură poate ajuta la reducerea stresului și a anxietății pe care le resimțim zilnic. De aceea, în articolul de față ne propunem să vă […]

Cele mai importante beneficii ale aerului de munte

Există multe beneficii asupra sănătății mintale ale petrecerii timpului în medii naturale, în special cele la altitudini mai înalte, unde aerul este mai rarefiat și mai curat. În acest articol, ne vom concentra atentia asupra beneficiilor psihologice ale aerului de munte și de ce este atât de bun pentru mintea noastră, precum și pentru corpul nostru.