Arhiva pentru categoria: Activitati

Totul despre stațiunea montană Bușteni

Totul despre stațiunea montană Bușteni

, , ,
Bușteni este o stațiune montană situată în județul Prahova, la poalele Munților Bucegi. Este o destinație populară pentru iubitorii de natură, sporturi de iarnă și drumeții care oferă o varietate de atracții turistice, de la monumente istorice și culturale, până la peisaje spectaculoase și trasee montane. Iată câteva motive pentru care ar trebui să treci aceasta staţiune montană pe lista destinaţiilor preferate de vacanţă!
Obiective Turistice Bușteni

Teambuilding în Bușteni

,
Teambuilding-ul joacă un rol crucial în creșterea productivității și a satisfacției la locul de muncă. Un astfel de eveniment poate întări relațiile dintre colegi și poate contribui la dezvoltarea abilităților de leadership. Suru Hotel & Restaurant, situat în Stațiunea Bușteni pe Valea Prahovei, oferă o experiență de cazare și teambuilding de excepție în inima Transilvaniei.
hotel in bustenihotel in busteni

13 Obiective Turistice Valea Prahovei

, ,
Obiective Turistice Valea Prahovei. Să mergi pe Valea Prahovei te simți ca și cum mergi într-o aventură fără sfârșit – există câte un obiectiv turistic care se potrivește fiecărui suflet! Valea Prahovei este o destinație populară pentru mulți oameni din Romania și este ușor de înțeles de ce. De la stațiunile sale idilice, energia spirituală captivantă, castele, case memoriale, mănăstiri și cascade spectaculoase, există atât de multe de văzut și de experimentat în această zonă a țării!
Livrare mâncare Bușteni

Livrare mâncare Bușteni

,
Livrare mâncare Bușteni. Staţiunea Buşteni încântă localnicii şi turiștii care aleg să-și petreacă vacanțele aici cu peisaje ce taie răsuflarea şi numeroase opțiuni de petrecere a timpului liber, indiferent de anotimp. Pe lângă aerul proaspăt de care toată lumea se poate bucura şi distracțiile antrenante - drumeţii pe munte, plimbări cu ATV-ul, schi, snowboarding - sejurul la munte ori ziua solicitantă de muncă pot fi completate de mâncare delicioasă, proaspătă livrată la domiciliu sau la unitatea de cazare.
Închirieri Atv în Bușteni

Închirieri Atv în Bușteni

,
Închirieri ATV în Bușteni sunt posibile datorită Suru Hotel & Restaurant, care operează o varietate de trasee interesante chiar din stațiune. Cu acces la diverse obiective și zone turistice, aceste aventuri cu ATV-uri sunt perfecte pentru începători, dar și pentru turiști experimentați.