Arhiva pentru categoria: Blog de turism

Busteni peisaj

Cele mai importante beneficii ale aerului de munte

Există multe beneficii asupra sănătății mintale ale petrecerii timpului în medii naturale, în special cele la altitudini mai înalte, unde aerul este mai rarefiat și mai curat. În acest articol, ne vom concentra atentia asupra beneficiilor psihologice ale aerului de munte și de ce este atât de bun pentru mintea noastră, precum și pentru corpul nostru.
Totul despre stațiunea montană Bușteni

Totul despre stațiunea montană Bușteni

, , ,
Bușteni este o stațiune montană situată în județul Prahova, la poalele Munților Bucegi. Este o destinație populară pentru iubitorii de natură, sporturi de iarnă și drumeții care oferă o varietate de atracții turistice, de la monumente istorice și culturale, până la peisaje spectaculoase și trasee montane. Iată câteva motive pentru care ar trebui să treci aceasta staţiune montană pe lista destinaţiilor preferate de vacanţă!
Castelul Cantacuzino

Castelul Cantacuzino – 5 motive să-l vizitezi

,
Bușteni este o stațiune montană situată în partea de sud-est a României, în județul Prahova. Este amplasată în Munții Bucegi, la poalele Masivului Caraiman, având o altitudine de aproximativ 880 de metri. Zona este renumită pentru peisajele sale pitorești, cu văi adânci, creste montane impunătoare și păduri dense de conifere. Printre atracțiile turistice din Bușteni se numără telecabina care urcă la stația Babele, o zonă deosebit de frumoasă din Munții Bucegi, unde se află și statuia Caraiman, monumentul Eroilor din Primul Război Mondial. Un obiectiv turistic impozant îl reprezintă Castelul Cantacuzino.
hotel in bustenihotel in busteni

13 Obiective Turistice Valea Prahovei

, ,
Obiective Turistice Valea Prahovei. Să mergi pe Valea Prahovei te simți ca și cum mergi într-o aventură fără sfârșit – există câte un obiectiv turistic care se potrivește fiecărui suflet! Valea Prahovei este o destinație populară pentru mulți oameni din Romania și este ușor de înțeles de ce. De la stațiunile sale idilice, energia spirituală captivantă, castele, case memoriale, mănăstiri și cascade spectaculoase, există atât de multe de văzut și de experimentat în această zonă a țării!
Închirieri Atv în Bușteni

Închirieri Atv în Bușteni

,
Închirieri ATV în Bușteni sunt posibile datorită Suru Hotel & Restaurant, care operează o varietate de trasee interesante chiar din stațiune. Cu acces la diverse obiective și zone turistice, aceste aventuri cu ATV-uri sunt perfecte pentru începători, dar și pentru turiști experimentați.
cazare busteni cu vederecazare busteni cu vedere

5 sfaturi pentru o vacanță în Bușteni

Fie că preferăm vacanțele la mare sau cele la schi, cu toții ne dorim câteva zile, o săptămână sau chiar mai multe în care să ne deconectăm și să ne relaxăm făcând lucrurile care ne plac. Însă, pentru a avea o vacanță reușită în Bușteni, este important să ținem cont de câteva lucruri care ne vor ajuta să evităm situațiile neplăcute.