Arhiva pentru categoria: Obiective Turistice

Harta turistica Busteni

Hartă turistică Bușteni: află care sunt toate obiectivele turistice ale stațiunii

Orașul Bușteni, situat în județul Prahova, se află la poalele Munților Bucegi și este o destinație turistică foarte apreciată pentru peisajele sale naturale impresionante, dar și pentru obiectivele sale turistice. În articolul de față vă punem la dispoziție harta turistică detaliată a acestei stațiuni, precum și o descriere a ei, organizată în funcție de obiective.
Totul despre stațiunea montană Bușteni

Totul despre stațiunea montană Bușteni

, , ,
Bușteni este o stațiune montană situată în județul Prahova, la poalele Munților Bucegi. Este o destinație populară pentru iubitorii de natură, sporturi de iarnă și drumeții care oferă o varietate de atracții turistice, de la monumente istorice și culturale, până la peisaje spectaculoase și trasee montane. Iată câteva motive pentru care ar trebui să treci aceasta staţiune montană pe lista destinaţiilor preferate de vacanţă!
Obiective Turistice Bușteni

Teambuilding în Bușteni

,
Teambuilding-ul joacă un rol crucial în creșterea productivității și a satisfacției la locul de muncă. Un astfel de eveniment poate întări relațiile dintre colegi și poate contribui la dezvoltarea abilităților de leadership. Suru Hotel & Restaurant, situat în Stațiunea Bușteni pe Valea Prahovei, oferă o experiență de cazare și teambuilding de excepție în inima Transilvaniei.
Castelul Cantacuzino

Castelul Cantacuzino – 5 motive să-l vizitezi

,
Bușteni este o stațiune montană situată în partea de sud-est a României, în județul Prahova. Este amplasată în Munții Bucegi, la poalele Masivului Caraiman, având o altitudine de aproximativ 880 de metri. Zona este renumită pentru peisajele sale pitorești, cu văi adânci, creste montane impunătoare și păduri dense de conifere. Printre atracțiile turistice din Bușteni se numără telecabina care urcă la stația Babele, o zonă deosebit de frumoasă din Munții Bucegi, unde se află și statuia Caraiman, monumentul Eroilor din Primul Război Mondial. Un obiectiv turistic impozant îl reprezintă Castelul Cantacuzino.
hotel in bustenihotel in busteni

13 Obiective Turistice Valea Prahovei

, ,
Obiective Turistice Valea Prahovei. Să mergi pe Valea Prahovei te simți ca și cum mergi într-o aventură fără sfârșit – există câte un obiectiv turistic care se potrivește fiecărui suflet! Valea Prahovei este o destinație populară pentru mulți oameni din Romania și este ușor de înțeles de ce. De la stațiunile sale idilice, energia spirituală captivantă, castele, case memoriale, mănăstiri și cascade spectaculoase, există atât de multe de văzut și de experimentat în această zonă a țării!