Arhiva pentru categoria: Restaurant

Totul despre stațiunea montană Bușteni

Totul despre stațiunea montană Bușteni

, , ,
Bușteni este o stațiune montană situată în județul Prahova, la poalele Munților Bucegi. Este o destinație populară pentru iubitorii de natură, sporturi de iarnă și drumeții care oferă o varietate de atracții turistice, de la monumente istorice și culturale, până la peisaje spectaculoase și trasee montane. Iată câteva motive pentru care ar trebui să treci aceasta staţiune montană pe lista destinaţiilor preferate de vacanţă!
Livrare mâncare Bușteni

Livrare mâncare Bușteni

,
Livrare mâncare Bușteni. Staţiunea Buşteni încântă localnicii şi turiștii care aleg să-și petreacă vacanțele aici cu peisaje ce taie răsuflarea şi numeroase opțiuni de petrecere a timpului liber, indiferent de anotimp. Pe lângă aerul proaspăt de care toată lumea se poate bucura şi distracțiile antrenante - drumeţii pe munte, plimbări cu ATV-ul, schi, snowboarding - sejurul la munte ori ziua solicitantă de muncă pot fi completate de mâncare delicioasă, proaspătă livrată la domiciliu sau la unitatea de cazare.
Restaurant de top din Bușteni

Restaurant de top din Bușteni: La pachet, cu livrare

Restaurant de top din Bușteni: La pachet, cu livrare. Meniu de lux care celebrează cultura și bucătăria modernă. Suru Hotel & Restaurant este cel mai reprezentativ restaurant din orașul Bușteni și beneficiază de o poziționare excelentă în proximitatea celor mai importante obiective turistice. Acesta are o capacitate de 80 de locuri și vă oferă atât cafeaua de dimineață, prânzuri de afaceri precum și cine romantice.