Autor Arhiva pentru: GeanniSuru

Despre Hotel Suru

This author has not written his bio yet.
But we are proud to say that Hotel Suru contributed 11 entries already.

Intrari dupa Hotel Suru

, , ,

Totul despre stațiunea montană Bușteni

Bușteni este o stațiune montană situată în județul Prahova, la poalele Munților Bucegi. Este o destinație populară pentru iubitorii de natură, sporturi de iarnă și drumeții care oferă o varietate de atracții turistice, de la monumente istorice și culturale, până la peisaje spectaculoase și trasee montane.

Iată câteva motive pentru care ar trebui să treci aceasta staţiune montană pe lista destinaţiilor preferate de vacanţă!

,

Teambuilding în Bușteni

Teambuilding-ul joacă un rol crucial în creșterea productivității și a satisfacției la locul de muncă. Un astfel de eveniment poate întări relațiile dintre colegi și poate contribui la dezvoltarea abilităților de leadership. Suru Hotel & Restaurant, situat în Stațiunea Bușteni pe Valea Prahovei, oferă o experiență de cazare și teambuilding de excepție în inima Transilvaniei.

,

Castelul Cantacuzino – 5 motive să-l vizitezi

Bușteni este o stațiune montană situată în partea de sud-est a României, în județul Prahova. Este amplasată în Munții Bucegi, la poalele Masivului Caraiman, având o altitudine de aproximativ 880 de metri. Zona este renumită pentru peisajele sale pitorești, cu văi adânci, creste montane impunătoare și păduri dense de conifere.

Printre atracțiile turistice din Bușteni se numără telecabina care urcă la stația Babele, o zonă deosebit de frumoasă din Munții Bucegi, unde se află și statuia Caraiman, monumentul Eroilor din Primul Război Mondial. Un obiectiv turistic impozant îl reprezintă Castelul Cantacuzino.

, ,

13 Obiective Turistice Valea Prahovei

Obiective Turistice Valea Prahovei. Să mergi pe Valea Prahovei te simți ca și cum mergi într-o aventură fără sfârșit – există câte un obiectiv turistic care se potrivește fiecărui suflet!

Valea Prahovei este o destinație populară pentru mulți oameni din Romania și este ușor de înțeles de ce. De la stațiunile sale idilice, energia spirituală captivantă, castele, case memoriale, mănăstiri și cascade spectaculoase, există atât de multe de văzut și de experimentat în această zonă a țării!

,

Livrare mâncare Bușteni

Livrare mâncare Bușteni. Staţiunea Buşteni încântă localnicii şi turiștii care aleg să-și petreacă vacanțele aici cu peisaje ce taie răsuflarea şi numeroase opțiuni de petrecere a timpului liber, indiferent de anotimp. Pe lângă aerul proaspăt de care toată lumea se poate bucura şi distracțiile antrenante – drumeţii pe munte, plimbări cu ATV-ul, schi, snowboarding – sejurul la munte ori ziua solicitantă de muncă pot fi completate de mâncare delicioasă, proaspătă livrată la domiciliu sau la unitatea de cazare.

,

Închirieri Atv în Bușteni

Închirieri ATV în Bușteni sunt posibile datorită Suru Hotel & Restaurant, care operează o varietate de trasee interesante chiar din stațiune. Cu acces la diverse obiective și zone turistice, aceste aventuri cu ATV-uri sunt perfecte pentru începători, dar și pentru turiști experimentați.

Restaurant de top din Bușteni: La pachet, cu livrare

Restaurant de top din Bușteni: La pachet, cu livrare. Meniu de lux care celebrează cultura și bucătăria modernă. Suru Hotel & Restaurant este cel mai reprezentativ restaurant din orașul Bușteni și beneficiază de o poziționare excelentă în proximitatea celor mai importante obiective turistice. Acesta are o capacitate de 80 de locuri și vă oferă atât cafeaua de dimineață, prânzuri de afaceri precum și cine romantice.

5 sfaturi pentru o vacanță în Bușteni

Fie că preferăm vacanțele la mare sau cele la schi, cu toții ne dorim câteva zile, o săptămână sau chiar mai multe în care să ne deconectăm și să ne relaxăm făcând lucrurile care ne plac. Însă, pentru a avea o vacanță reușită în Bușteni, este important să ținem cont de câteva lucruri care ne vor ajuta să evităm situațiile neplăcute.